Imprimeix

Història del Club

el .

 

 

 

 

 

 

 

El judo es va començar a practicar a Palamós l'any 1976 de la mà de Constantin Van Gotzen, un notable professor alemany que es desplaçava cada dissabte des de Barcelona per impartir classe a la nostra localitat.

Aquesta disciplina s´ubicava  dintre del programa d'activitats que proposava l'Ajuntament de la vila per fomentar la pràctica de l´esport entre els nens i les nenes del municipi.

Durant aquest temps i fins el 1986 els judoques de Palamós estaven integrats al club on pertanyien els professors que van anar passant pel nostre tatami. Entre aquesta data i 1989, l'entitat es va federar per primera vegada, però com a secció del Club Atlètic Palamós.

Fou al 1989 quan aquesta secció es va independitzar totalment per crear el Club Judo Palamós. Des de llavors la nostra entitat participa normalment a les activitats que organitzen les respectives federacions, consells esportius i clubs. Al llarg de la seva trajectòria i malgrat ser un club modest, el Club Judo Palamós ha organitzat activitats i ha assolit títols a nivell provincial.

A l'any 2000 el Club Judo Palamós va prendre part en la fundació de la Associació Girona Judo, una entitat formada per varis clubs importants de Girona, així com escoles on es practica el judo. L´objecte de aquesta acció és la de difondre aquest esport, realitzar activitats i defensar interessos comuns davant la Federació i les respectives institucions públiques..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El nostre Company Guillem Serra ha obtingut el CN 1 Dan durant la temporada 2002/2003