Imprimeix

25è aniversari del Club Judo Palamós

el .

El cap de setmana dels dies 30 i 31 de maig i 1 de juny, a la Nau Polivalent de 50 Metres, van tenir lloc els actes de commemoració del 25è aniversari de la nostra entitat. Aquests actes incloïen varies sessions de judo, un intercanvi entre el nostre club i el Judo Club Aixois, procedent de la Saboia. i un acte més solemne, al qual es van convidar les autoritats, acabant la jornada amb una arrossada per a tots els assistents que es van volguer quedar. 

Pel que fa a les sessions de judo vam comptar com a professors amb Pascal Scanavino, 5è Dan i membre de la Federació Francesa de Judo, així com amb Joan Marcual, 7è Dan i professor de la selecció catalana durant molts anys. El resultat va ser un cap de setmana d'amistat i de bon judo, ja que el dissabte no només vam comptar amb la participació dels nostres judokes i els del Judo Club Aixois, sinó també amb la de judokes d'altres clubs vinguts d'arreu de Catalunya. 

La programació va incloure una sessió infantil i una altra d'adults el divendres a la tarda, dirigides per Pascal Escanavino i Stephane Arnone. El dissabte va constituir l'acte central de l'esdeveniment amb dues sessions més dirigides per un judoka d'excepció com va ser Joan Marcual. Acabat l'entrenament es va projectar un audiovisual en el qual es pretenia divulgar el judo en general, així com fer una breu explicació de la trajectòria del judo a la vila i del club en particular, les seves activitats i els seus projectes i inquietuds. Tot seguit va haver una roda de parlaments i homenatges en la que van assistir o intervenir, per part de l'Ajuntament de Palamós, l'Alcaldessa Sra Maria Teresa Ferrés, el regidor d'Esports Sr Joan Curto i el regidor de Seguretat, Mobilitat, Via Pública i Mercats Sr Josep Coll. Per part de la Federació Catalana de Judo i D.A va assistir el Vicepresident Econòmic Sr Ignasi Santís i el Delegat Territorial Sr Juan Luna. Com a Representant de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya va venir el Sr Lluís Barba, i el Representant Territorial de la Secretaria General de L'Esport a Girona Sr Josep Pujols es va incorporar durant el dinar. Finalment es va cloure la jornada amb un dinar popular a la mateixa nau.

El resultat en conjunt de tots els actes va resultar un èxit a tots els nivells per al club, amb una participació d'uns 200 judokes en tot el cap de setmana. És per aquesta raó que des del mateix volem agrair a tots els que ens han ajudat -judokes, pares, institucions, empreses, organització-, la seva participació i col·laboració, sense la qual res d'això hagués estat possible. Tant de bo puguem gaudir molts més anys d'aquest ambient per continuar caminant per aquesta via que ens ha marcat el judo. Llarga vida al nostre Club...!!!