Imprimeix

Stage AGJ

el .

Aquest passat cap de setmana, 9,10 i 11 de setembre hem tingut el plaer de rebre en el nostre dojo un Stage de pretemporada, organitzat per l'Associació Girona Judo.

Aquest stage ha combinat el treball físic a la platja i les sessions de judo al tatami en les seves vessants tècnica i competitiva.

Aquesta activitat ha estat destinada a participants de categories des d' aleví fins a veterà, sumant entre tots uns 45 judoques, i ha estat dirigida per José Luís Salas (6e Dan) i Fàtima Ribot (5 vegades Campiona d'Espanya i representant del nostre país a multitud de competicions internacionals).

Tot i que estem a l'inici de la temporada i que ens trobem encara en període d'inscripcions, alguns dels nostres membres van poder participar i gaudir del bon ambient i millor judo que es respirava al tatami.

Tant de bo puguem seguir gaudint d'activitats com aquesta i en el futur continuar amb l'aprenentatge del judo.

Per una altra banda, recordeu que els dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre, al pavelló de Palau Sacosta, l'Associació Girona Judo organitza el VIII Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona, enguany sota la direcció de Quino Ruíz i Kenji Uematsu. Una interessant i bona oportunitat de continuar gaudint i aprenent....